Utbildning på grundnivå och avancerad nivå

Grundutbildningshandboken

I handboken kan du läsa om fakultetens utbildningsstruktur och administrativa processer. Handboken riktar sig till alla som arbetar med utbildning på grundnivå och avancerad nivå inom fakulteten.

I handboken kan du till exempel läsa om:

Läs hela handboken – sharepoint.lu.se

Kursplaner och utbildningsplaner

Kursplaner för utlysta kurser hittar du på respektive kurs webbsida på Lunds universitets externa webbplats. Samtliga kursplaner, på svenska och engelska, hittar du i databasen Lubas.

Lärplattformen Canvas

Canvas är Lunds universitets universitetsgemensamma lärplattform med funktionaliteter som stöttar undervisning och lärande.

Om Canvas – education.lu.se

Stöd för digital undervisning – education.lu.se

Har du frågor om Canvas eller digitala lärmiljöer kan du kontakta fakultetens kontaktpersoner, Christoffer Johansson eller Karin Larsson.

Kontaktuppgifter till Christoffer Johansson – medarbetarwebben.lu.se

Kontaktuppgifter till Karin Larsson – medarbetarwebben.lu.se

Hantera studentuppsatser

Alla studentuppsatser vid Lunds universitet ska registreras i databasen LUP Student Papers. Beroende på vilken institution du arbetar på kan din roll som lärare se olika ut när det gäller hanteringen av studentuppsatser.

Hantera studentuppsatser – naturvetenskap-bibliotek.lu.se

Arkivera utbildningsmaterial

Det utbildningsmaterial som du själv framställer utgör allmänna handlingar och ska bevaras eller gallras. Naturvetenskapliga biblioteket har tagit fram stöd som hjälper dig att navigera i detta.

Arkivera utbildningsmaterial – naturvetenskap-bibliotek.lu.se

Erasmuspraktik

I dokumentet nedan hittar du information om Erasmuspraktik och vad du behöver tänka på när du tar emot en Erasmuspraktikant.

Erasmuspraktik (PDF, 172 kB, ny flik)