Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Utbildning på grundnivå och avancerad nivå

Grundutbildningshandboken

I handboken kan du läsa om fakultetens utbildningsstruktur och administrativa processer. Handboken riktar sig till alla som arbetar med utbildning på grundnivå och avancerad nivå inom fakulteten.

I handboken kan du till exempel läsa om:

Läs hela handboken – sharepoint.lu.se

Kursplaner och utbildningsplaner

Kursplaner för utlysta kurser hittar du på respektive kurs webbsida på Lunds universitets externa webbplats. Samtliga kursplaner, på svenska och engelska, hittar du i databasen Lubas.

Lärplattformen Canvas

Canvas är Lunds universitets universitetsgemensamma lärplattform med funktionaliteter som stöttar undervisning och lärande.

Om Canvas – education.lu.se

Stöd för digital undervisning – education.lu.se

Har du frågor om Canvas eller digitala lärmiljöer kan du kontakta fakultetens kontaktpersoner, Christoffer Johansson eller Karin Larsson.

Kontaktuppgifter till Christoffer Johansson – medarbetarwebben.lu.se

Kontaktuppgifter till Karin Larsson – medarbetarwebben.lu.se

Hantera studentuppsatser

Alla studentuppsatser vid Lunds universitet ska registreras i databasen LUP Student Papers. Beroende på vilken institution du arbetar på kan din roll som lärare se olika ut när det gäller hanteringen av studentuppsatser.

Hantera studentuppsatser – naturvetenskap-bibliotek.lu.se

Arkivera utbildningsmaterial

Det utbildningsmaterial som du själv framställer utgör allmänna handlingar och ska bevaras eller gallras. Naturvetenskapliga biblioteket har tagit fram stöd som hjälper dig att navigera i detta.

Arkivera utbildningsmaterial – naturvetenskap-bibliotek.lu.se

Erasmuspraktik

I dokumentet nedan hittar du information om Erasmuspraktik och vad du behöver tänka på när du tar emot en Erasmuspraktikant.

Erasmuspraktik (PDF, 172 kB, ny flik)