Utbildning på grundnivå och avancerad nivå

Handbok

I GU-handboken kan du läsa om fakultetens utbildningsstruktur och administrativa processer. Handboken riktar sig till alla som arbetar med utbildning på grundnivå och avancerad nivå inom fakulteten.

GU-handboken – sharepoint.lu.se

Kursplaner och utbildningsplaner

Kursplaner för utlysta kurser hittar du på respektive kurs webbsida på universitetets externa webbplats. Samtliga kursplaner, på svenska och engelska, hittar du i databasen Lubas.

Tidsindelningar

Aktuella tidsindelningar för läsår, terminer och perioder hittar du på fakultetens intranät på Sharepoint.

Läsårs-, termins- och periodindelningar – sharepoint.lu.se

Examensarbete

Klicka på länkarna nedan för att läsa regler och rekommendationer för examensarbete på grundnivå respektive avancerad nivå.

Kursutvärdering och kursanalys

I dokumentet nedan kan du bland annat läsa om hur kursvärderingsenkäter bör utformas och genomföras, samt hur kursanalyser kan sammanställas och presenteras.

Förtydligande och rekommendationer för hantering av kursvärderingar och kursanalyser på grundnivå och avancerad nivå (pdf, 842 kB, nytt fönster)

Tillgodoräknande

I dokumentet nedan kan du läsa om hanteringen av tillgodoräknande inom utbildning på grundnivå och avancerad nivå.

Hantering av tillgodoräknande inom utbildning på grundnivå och avancerad nivå (pdf, 600 kB, nytt fönster)

Erasmuspraktik

I dokumentet nedan hittar du information om Erasmuspraktik och vad du behöver tänka på när du tar emot en Erasmuspraktikant.

Guidelines and information concerning incoming Erasmus interns (pdf, 270 kB, nytt fönster)

Sidansvarig:

Naturvetenskapliga fakulteten, Lunds universitet