Utbildning på grundnivå och avancerad nivå

Grundutbildningshandboken

I handboken kan du läsa om fakultetens utbildningsstruktur och administrativa processer. Handboken riktar sig till alla som arbetar med utbildning på grundnivå och avancerad nivå inom fakulteten.

I handboken kan du till exempel läsa om:

Läs hela handboken – sharepoint.lu.se

Kursplaner och utbildningsplaner

Kursplaner för utlysta kurser hittar du på respektive kurs webbsida på Lunds universitets externa webbplats. Samtliga kursplaner, på svenska och engelska, hittar du i databasen Lubas.

Erasmuspraktik

I dokumentet nedan hittar du information om Erasmuspraktik och vad du behöver tänka på när du tar emot en Erasmuspraktikant.

Erasmuspraktik (PDF, 172 kB, ny flik)