Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Ledning och organisation

Fakultetsstyrelse

Naturvetenskapliga fakulteten är en av åtta fakulteter vid Lunds universitet. Varje fakultets högsta beslutande organ är fakultetsstyrelsen. Fakultetsstyrelsen har ett samlat ansvar för utbildning, forskning, innovation och samverkan.

Ledning och stödfunktioner

Naturvetenskapliga fakultetens ledningsarbete sköts av dekan Sven Lidin och prodekanerna Karin Hall och Anders Tunlid. Som stöd för det strategiska och operativa arbete finns presidium och ledningsråd samt flera rådgivande nämnder och kommittéer med representanter från fakultetens verksamhet, offentlig förvaltning och näringsliv. I alla beslutande och beredande organ som påverkar utbildning och studenternas situation finns även studeranderepresentanter. Ytterligare en stödfunktion är fakultetens kansli. Chef för fakultetskansliet är Catrin Malmström.

Institutioner och bibliotek

Naturvetenskapliga fakulteten är organiserad i nio institutioner (eller motsvarande). Inom fakulteten finns fyra bibliotek.

Organisationskarta

Se organisationskartan i större format (PDF, 520 kB, nytt fönster)

Organisationskarta

 

Sidansvarig: