Träffa oss på öppet hus och mässor

Funderar du på att läsa en naturvetenskaplig utbildning vid Lunds universitet? Under året finns det flera möjligheter att träffa våra studenter och studievägledare.

Studentambassadörerna besöker gärna din skola och berättar om utbildningarna

Öppet hus vid Lunds universitet

En lördag varje vår har Lunds universitet öppet hus. Då kan du bland annat:

• Träffa studenter och studievägledare
  • Besöka en studentkorridor och se hur studenterna bor
  • Besöka en studentnation
  • Få en guidad rundtur i Lund

Öppet hus vid Lunds universitet – lu.se

Mässor

Representanter från Lunds universitet besöker flera utbildningsmässor under året – från Luleå i norr till Ystad i söder. På mässorna får du träffa både studenter och studievägledare. Passa på att ställa dina frågor om hur det är att studera naturvetenskap vid Lunds universitet!

Årets mässor – lu.se

Inspirationsdagarna

Varje höst arrangerar Lunds universitet inspirationsdagar för dig som är intresserad av universitetsstudier i Lund. Passa på att besöka naturvetenskapliga fakulteten på norra universitetsområdet! Du får bland annat information om våra utbildningar och vad du kan arbeta med efter studierna. Studenter och studievägledare finns på plats och svarar på dina frågor.

Inspirationsdagarna – lu.se

Sidansvarig:

Följ oss i sociala medier

Nedan finns länkar till fakultetens konton i sociala medier.

Naturvetenskapliga fakulteten, Lunds universitet
Besöksadress: Sölvegatan 27, Lund