Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Träffa oss på öppet hus och mässor

Funderar du på att läsa en naturvetenskaplig utbildning vid Lunds universitet? Under året finns det flera möjligheter att träffa våra studenter och studievägledare.

Person med Lunds universitet-tröja. Foto.

Digitalt öppet hus

Få svaren inför ditt utbildningsval. Missa inte vårt digitala öppet hus, 24–25 mars 2021! Du kan bland annat ta del av livesändningar och chatta med våra studenter. En del av materialet finns kvar även efter att eventet har ägt rum.

Ta del av programmet för digitalt öppet hus 2021

Mässor

Representanter från Lunds universitet besöker flera utbildningsmässor under året – från Luleå i norr till Ystad i söder. På mässorna får du träffa både studenter och studievägledare. Passa på att ställa dina frågor om hur det är att studera naturvetenskap vid Lunds universitet!

Årets mässor – lu.se

Inspirationsdagarna

Varje höst arrangerar Lunds universitet inspirationsdagar för dig som är intresserad av universitetsstudier i Lund. Passa på att besöka naturvetenskapliga fakulteten på norra universitetsområdet! Du får bland annat information om våra utbildningar och vad du kan arbeta med efter studierna. Studenter och studievägledare finns på plats och svarar på dina frågor.

Inspirationsdagarna – lu.se