Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Träffa oss på öppet hus och mässor

Funderar du på att läsa en naturvetenskaplig utbildning vid Lunds universitet? Under året finns det flera möjligheter att träffa våra studenter och studievägledare.

Person med Lunds universitet-tröja. Foto.

Inspirationsdagarna, 5–6 november 2024

Varje höst arrangerar Lunds universitet inspirationsdagar för dig som är intresserad av universitetsstudier i Lund. Passa på att besöka naturvetenskapliga fakulteten på norra universitetsområdet! Du får bland annat information om våra utbildningar och vad du kan arbeta med efter studierna. Studenter och studievägledare finns på plats och svarar på dina frågor.

Inspirationsdagarna (lu.se)

Öppet hus

En dag på våren varje vår har Lunds universitet öppet hus. Programmet innehåller bland annat:

  • Utbildningsmässa där du får träffa studenter från hela universitetet.
  • Chans att ställa frågor om studier till studievägledare och få information om utbytesstudier och pedagogiskt stöd.
  • Träffa studentorganisationen Studentlund samt ställa frågor om studentboende och CSN.
  • Guidade turer i Lund och på campusområdet.

Öppet hus (lu.se)

Mässor

Representanter från Lunds universitet besöker flera utbildningsmässor under året – från Luleå i norr till Ystad i söder. På mässorna får du träffa både studenter och studievägledare. Passa på att ställa dina frågor om hur det är att studera naturvetenskap vid Lunds universitet!

Årets mässor (lu.se)

Följ oss i sociala medier