Träffa oss på öppet hus och mässor

Funderar du på att läsa en naturvetenskaplig utbildning vid Lunds universitet? Under året finns det flera möjligheter att träffa våra studenter och studievägledare.

Person med Lunds universitet-tröja. Foto.

Digitalt öppet hus 24-25 mars 2021

Få svaren inför ditt utbildningsval. Missa inte vårt digitala Öppet hus 24-25 mars! Gå med i facebookevenemanget eller titta in på naturvetenskap.lu.se/traffa-oss för att ta del av livesändningar och möjlighet att chatta med våra studenter.

Öppet hus vid Lunds universitet

En lördag varje vår har Lunds universitet öppet hus. Då kan du bland annat:

• Träffa studenter och studievägledare
  • Besöka en studentkorridor och se hur studenterna bor
  • Besöka en studentnation
  • Få en guidad rundtur i Lund

Öppet hus vid Lunds universitet – lu.se

Mässor

Representanter från Lunds universitet besöker flera utbildningsmässor under året – från Luleå i norr till Ystad i söder. På mässorna får du träffa både studenter och studievägledare. Passa på att ställa dina frågor om hur det är att studera naturvetenskap vid Lunds universitet!

Årets mässor – lu.se

Inspirationsdagarna

Varje höst arrangerar Lunds universitet inspirationsdagar för dig som är intresserad av universitetsstudier i Lund. Passa på att besöka naturvetenskapliga fakulteten på norra universitetsområdet! Du får bland annat information om våra utbildningar och vad du kan arbeta med efter studierna. Studenter och studievägledare finns på plats och svarar på dina frågor.

Inspirationsdagarna – lu.se