Ansök om att bli studentambassadör

Utbildningen du just nu läser vid naturvetenskapliga fakulteten (obligatorisk)
Har du varit iväg på utbytesstudier eller planerar att åka? Ange i så fall land för dina utbytesstudier.
Din tröjstorlek (obligatorisk)
Matallergi eller matpreferenser (obligatorisk)

Enbart en fil.
Begränsning 2 MB.
Tillåtna filtyper: pdf, doc, docx.
Behandlingen av de personuppgifter du angett i formuläret sker i enlighet med gällande lagstiftning och med samtycke som rättslig grund.
Behandling av personuppgifter vid Lunds universitet – lu.se