Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Bibliotek

Naturvetenskapliga fakultetens bibliotek är till för dig som studerar och arbetar vid Lunds universitet, men de är också öppna för allmänheten. På biblioteken får du personlig service och stöd i dina studier, din undervisning och din forskning. Särskild service ger vi dig med lässvårigheter.

Mer information hittar du på respektive biblioteks webbplats:

Biblioteken ger dig tillgång till exempelvis böcker och tidskrifter i både tryckt och digital form, databaser och referenslitteratur. Hittar du inte det du söker så tar vi tacksamt emot dina förslag på inköp. På biblioteken finns även läsplatser, datorarbetsplatser, utskrifts- och skanningsmöjligheter samt grupprum till ditt förfogande.

Våra bibliotekarier är experter på att söka fram vetenskaplig information och hjälper dig gärna med detta. I nära samarbete med kursansvariga lärare undervisar bibliotekarierna i informationssökning samt handleder dig som är student i bland annat källkritik och akademisk hederlighet.

Sidansvarig:

Kontakt

Kristina Holmin Verdozzi
Fakultetsbibliotekarie
046-222 33 19
kristina [dot] holmin_verdozzi [at] fysik [dot] lu [dot] se