Instruktioner för dig som söker läraranställning

Ansökningshandlingar

Vi rekommenderar dig att skriva dina ansökningshandlingar på engelska. Du skickar in din ansökan digitalt via rekryteringssystemet Varbi.

Innehåll i din ansökan

Din ansökan ska innehålla följande:

• A) Försättsblad och personligt brev
  • B) CV
  • C) Förteckning över utvalda publikationer
  • D) Vetenskaplig meritportfölj
  • E) Pedagogisk meritportfölj
  • F) Meritportfölj för ledarskap och administration
  • G) Meritportfölj för samverkan, innovation och entreprenörskap
  • H) Utvalda publikationer (enligt punkt C ovan), max 10 publikationer
  • I) Samtliga bilagor och intyg

Viktigt att tänka på

• Dokumenten i punkt A–G i avsnittet ovan ska laddas upp som en sammanhängande PDF-fil.
  • Dina publikationer i punkt H i avsnittet ovan ska laddas upp som individuella PDF-filer.
  • Dina samtliga bilagor och intyg i punkt I i avsnittet ovan ska laddas upp som en sammanhängande PDF-fil.

Instruktioner och försättsblad

På svenska

Nedan kan du ladda ner instruktioner och försättsblad till din ansökan. Spara försättsbladet på din dator så kan du fylla i det digitalt.

På engelska

Skicka din ansökan

Du skickar in din ansökan digitalt via rekryteringssystemet Varbi.

Logga in eller skapa ett konto i Varbi – varbi.com

Helen Johansson
Rekryteringshandläggare
Kontaktuppgifter till Helen Johansson – lu.se

Process vid rekrytering (PDF, 31 kB, ny flik)

Lunds universitets anställningsordning hittar du i regelverket för personal på Lunds universitets medarbetarwebb.

Regelverket för personal – medarbetarwebben.lu.se