Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Internationella möjligheter

Som student har du möjlighet att studera en eller två terminer vid ett av våra partneruniversitet, göra praktik utomlands eller skapa internationella kontakter på hemmaplan i Lund. Du kan ha stor nytta av dina internationella erfarenheter, inte bara i ditt framtida yrkesliv utan också i din personliga utveckling.

Kvinna står uppe på ett berg och tittar på utsikten. Foto.

Utbytesstudier

Läs en eller två terminer vid något av våra partneruniversitet. Du är berättigad till CSN-medel under studietiden och betalar inga terminsavgifter.

Utbytesstudier

Sommarkurser, praktik och examensarbete utomlands

Ta chansen att läsa sommarkurser, göra praktik eller en del av ditt examensarbete utomland. Vill du göra praktik eller fältstudier utomlands kan du söka särskilda stipendier.

Sommarkurser, praktik och examensarbete utomlands

Andra internationella möjligheter

Hitta tips på olika aktiviteter som du kan ta del av utanför dina studier samt information om möjligheten att bli internationell fadder.

Andra internationella möjligheter

Sök stipendium för utlandsvistelse

Passa på att söka stipendium för din utlandsvistelse. Du kan till exempel söka stipendium för utbytesstudier, praktik, fältarbete och sommarkurser utomlands.

Sök stipendium för utlandsvistelse