Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Samverkan

Samverkan är en av Lunds universitetets tre övergripande uppgifter, tillsammans med utbildning och forskning. Samverkan kan exempelvis handla om innovation, att samarbeta med skolor och näringsliv, sprida forskningsnyheter och populärvetenskap samt föra en dialog om innehållet i de naturvetenskapliga utbildningarna.

Person med gult filter framför ögat. Foto: Kennet Ruona.

Samverkan med skolan

Vi anordnar flera aktiviteter för skolor, exempelvis LUNE-dagarna som bjuder på fartfyllda shower för grundskoleelever och de så kallade NMT-dagarna som ger gymnasieelever möjlighet att ta del av mer än 100 populärvetenskapliga föreläsningar inom naturvetenskap, medicin och teknik.

Samverkan med skolan

Samverkan med allmänheten

För allmänheten bjuder vi bland annat på en årlig vetenskapsfestival som hålls i samband med kulturnatten i Lund.

Aktiviteter för allmänheten

Samverkan med arbetsgivare

Vi vill gärna samverka med dig som är arbetsgivare. Tillsammans med Lunds Naturvetarkår anordnar vi flera aktiviteter där du kan komma i kontakt med våra studenter.

Kontakta arbetsmarknadskoordinator Malin Olbe (malin [dot] olbe [at] science [dot] lu [dot] se (malin[dot]olbe[at]science[dot]lu[dot]se)) för mer information om samverkan med arbetsgivare.

Aktiviteter med fokus på karriär och arbetsmarknad – lundsnaturvetarkar.se

Kontakt