Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Examenshögtiden

Varje år anordnar naturvetenskapliga fakulteten och Lunds naturvetarkår en examenshögtid för att fira dig som tar examen.

Personer i en publik fotograferar fanbärare. Foto.

Examenshögtiden år 2021

I år kommer examenshögtiden att hållas digitalt i Universitetshusets aula den 6 juni klockan 14.00. Ceremonin bjuder bland annat på tal, musikframträdanden och prisutdelningar. Diplomutdelningen utgår eftersom du som tar examen tyvärr inte kan närvara fysiskt i lokalen, med anledning av pågående pandemi.

Inbjudan med program och länk till sändningen av examenshögtiden skickas ut i mitten av maj. Inbjudan skickas till dig som tagit examen eller planerar att ta examen till sommaren 2021. Inbjudan skickas även till dig som hade planerat att gå på examenshögtiden våren 2020.

Ingen anmälan krävs.