Anmäl ditt intresse av att skugga en student

Du kanske läser på gymnasiet, jobbar eller gör något annat. Ange din sysselsättning nedan.
Behandlingen av de personuppgifter du angett i formuläret sker i enlighet med gällande lagstiftning och med samtycke som rättslig grund. Dina uppgifter kommer att sparas av Lunds universitet tills din skuggning har ägt rum. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas hittar du på www.lu.se/integritet.
Som en säkerhetsåtgärd ber vi dig att klicka i checkrutan "Jag är inte en robot" för att hindra automatiserade intrångsförsök.
Sidansvarig:

Kontakt

Skicka e-post till skugga [at] science [dot] lu [dot] se om du har frågor om hur det är att skugga en student.

Naturvetenskapliga fakulteten, Lunds universitet
Besöksadress: Sölvegatan 27, Lund