För dig som söker läraranställning

För ansökan om befordran eller anställning som lärare

Ansökningshandlingar

Dina ansökningshandlingar ska innehålla ansökningsbrev, akademisk meritportfölj samt vetenskapliga publikationer (max 10 st). Samtliga handlingar ska vara skrivna på engelska.

1. Ansökningsbrev

I ansökningsbrevet ska det tydligt framgå vilken ledig anställning du ansöker om, därför är det viktigt att du fyller i rätt referensnummer för anställningen. Ansöker du om befordran så ska du ange befordringsgraden (professor eller lektor) samt ämnesinriktning.

Du kan använda den svenska eller engelska mallen nedan. Fyll i alla fält och kom ihåg att underteckna ansökningsbrevet.

2. Akademisk meritportfölj

Den akademiska meritportföljen ska innehålla uppgifter om de meriter du önskar åberopa. Kopior av handlingar (till exempel betyg, intyg eller utlåtanden) ska vara bestyrkta. Utforma din portfölj enligt instruktionerna nedan. Kom ihåg att underteckna meritportföljen.

3. Vetenskapliga publikationer

Du kan bifoga max tio vetenskapliga publikationer. Dessa ska skickas in i elektronisk form.

Sök anställning

Ansökan ska skickas in via vårt elektroniska rekryteringssystem. För att söka anställningen går du in i annonsen och klickar på knappen "sänd ansökan", som finns längst ner på sidan.

Sök befordran

Din fullständiga ansökan ska skickas in i ett exemplar som ska vara enkelsidigt och ohäftat. Observera att ansökan ska skickas in via e-post och via vanlig post.

Skicka e-post till:
helen.johansson [at] science.lu.se

Skicka brev till:
Kansli N, Lunds universitet
Helen Johansson

221 00 LUND

Skicka internpost till:
Helen Johansson, Kansli N, HS 39.

Har du frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Helen Johansson, rekryteringshandläggare vid fakultetskansliet.

Sidansvarig: