Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Med anledning av coronaviruset

Information för studenter

Lunds universitet och naturvetenskapliga fakulteten följer ansvariga myndigheters beslut, allmänna råd och rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset/covid-19.

Regeringen har den 21 december beslutat om nya restriktioner till följd av den ökande smittspridningen i samhället. Fortfarande gäller att utbildning och examination ska genomföras på plats i universitetets lokaler, så länge trängsel kan undvikas.

Covid-19-information för studenter på lu.se

Du som är student får genom din institution information om hur undervisningen bedrivs på dina kurser. Om du saknar någon information – vänd dig till den som är program- eller kursansvarig för din utbildning.