Informationsmöte inom de olika ämnesområdena samt frågestunder

Planerar du att ansöka om utbytesstudier under läsåret 2022/2023? Då kan du delta på ett informationsmöte inom ditt ämnesområde och en digital frågestund.

Informationsmöten inom de olika ämnena, 11–20 oktober

På informationsmötena presenterar vi de ämnesspecifika avtalen. Det kommer även att finnas tid för dig att ställa frågor.

Miljövetenskap

11 oktober klockan 12.15–13.00 via Zoom.

Delta i Zoom-mötet för ämnet miljövetenskap

Kemi

12 oktober klockan 12.15–13.00 via Zoom.

Delta i Zoom-mötet för ämnet kemi

Geologi samt naturgeografi och ekosystemvetenskap

14 oktober klockan 12.15–13.00 via Zoom.

Delta i Zoom-mötet för ämnena geologi samt naturgeografi och ekosystemvetenskap

Fysik

15 oktober klockan 12.15–13.00 via Zoom.

Delta i Zoom-mötet för ämnet fysik

Matematik och matematisk statistik

20 oktober klockan 12.00–12.45 via Zoom.

Delta i Zoom-mötet för ämnena matematik och matematisk statistik

Digitala frågestunder om ansökan, 25 och 29 oktober

På frågestunderna kan du ställa generella, praktiska frågor om ansökan. Mötena hålls på engelska och arrangeras av fakultetens internationella kontor.

Tid: 25 och 29 oktober klockan 12.15–13.00.

Delta i Zoom-mötet 25 oktober

Delta i Zoom-mötet 29 oktober