Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Praktik, kurser och examensarbete utomlands

Student i kemilabb

Minor Field Study-stipendium

Är du i slutet av din utbildning och vill fördjupa dina kunskaper i globala utvecklingsfrågor? Då kan du ansöka om Minor Field Studies-stipendium för fältarbete i ett utvecklingsland. Minor Field Studies ger dig praktisk erfarenhet från ett utvecklingsland och förbereder dig för att verka i globala sammanhang.

Ansök om Minor Field Studies-stipendium

Erasmus praktikstipendium

Som student vid Lunds universitet kan du ansöka om Erasmus praktikstipendium för praktik inom Europa. Denna praktik kan till exempel göras som en del av en praktikkurs eller examensarbete. Du kan också praktisera utanför ditt studieprogram eller direkt efter avslutade studier.

Ansök om Erasmus praktikstipendium

Andra möjligheter

På en del institutioner finns det möjlighet att göra praktik eller läsa kurser som helt eller delvis är förlagda utomlands. Det kan också finnas möjlighet att göra en del av ditt examensarbete utomlands. Kontakta den internationella koordinatorn på din institution för att ta reda på vilka möjligheter du har.

Sidansvarig:

Kontakt

Kristina Miolin
Internationaliseringsansvarig
046-222 30 01
outgoing [at] science [dot] lu [dot] se


Internationella koordinatorer på institutionerna