Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Andra internationella möjligheter

Här hittar du tips på olika aktiviteter som du kan ta del av utanför dina studier. Du hittar också information om möjligheten att bli internationell fadder.

Hitta aktiviteter på Canvas-sidan om internationella möjligheter

I lärplattformen Canvas finns en särskild sida om internationella möjligheter. Sidan uppdateras löpande med tips på aktiviteter som du kan ta del av utanför dina studier. Det handlar till exempel om kurser, konferenser och webbinarier. Logga in i Canvas med ditt studentkonto och registrera dig på sidan för att få notiser om nya aktiviteter.

Internationella möjligheter i lärplattformen Canvas

Bli internationell fadder

Skaffa dig internationella erfarenheter och meriter utan att lämna Lund. Som internationell fadder utgör du den sociala länken mellan de internationella studenterna i din faddergrupp och studentlivet i Lund.

Ansök om att bli internationell fadder – lu.se