Träffa oss på digitalt öppet hus!

24–25 mars klockan 15.00–18.00.

Välkommen till vårt digitala öppet hus, kul att du hittat hit! Här kommer vi löpande att publicera länkar till Zoom-kanaler och livesändningar där du får möjlighet att träffa våra studenter och studievägledare. Ta chansen att få svar på dina frågor inför ditt utbildningsval!

Guidad tur av campus

Följ med masterstudenten Elin när hon visar oss runt på campus och träffar spännande personer som berättar om vad som sker vid Naturvetenskapliga fakulteten.

Presentation av alla utbildningar, 25 mars kl. 15.00

Lyssna och ställ frågor till studievägledare Lotta Persmark som ger en presentation om samtliga utbildningar vid Naturvetenskapliga fakulteten.

Se presentationen via zoom

Tema Hållbar utveckling

För dig som är intresserad av miljö och klimat finns Naturvetenskapliga kandidatprogrammet med fem olika inriktningar: biologi, geologi, miljö- och hälsoskydd, miljövetenskap, samt naturgeografi och ekosystemvetenskap.

Se sändningen för temaområdet "Hållbar utveckling" på Facebook.com

Tema Utforska världen

För dig som är intresserad av fysik och matematik finns Naturvetenskapliga kandidatprogrammet med fyra olika inriktningar: astronomi och astrofysik, fysik, matematik, samt teoretisk fysik.

Se sändningen för temaområdet "Utforska världen" på Facebook.com

Tema Life science

För dig som är intresserad av en utbildning som kopplar an till life science finns Naturvetenskapliga kandidatprogrammet med tre olika inriktningar: kemi, kemi/molekylärbiologi, samt molekylärbiologi. Du kan också söka till sjukhusfysikerutbildningen, som är en femårig yrkesutbildning.

Se sändningen för temaområdet "Life science" på Facebook.com

Sändningen går även att se i efterhand via länken ovan.

Chatta med våra studenter!

Få svar på dina frågor via Zoom, du kan delta i videosamtalet eller skriva i chatten.
Chattarna är bemannade mellan kl. 15.00-18.00 både den 24 och 25 mars.

För dig som har frågor kring astronomi och astrofysik, fysik, matematik, samt teoretisk fysik:
Chatta med fysikstudenten Tilde via Zoom

För dig som har frågor kring biologi, geologi, miljö- och hälsoskydd, miljövetenskap, samt naturgeografi och ekosystemvetenskap:
Chatta med biologistudenten Eir via Zoom

För dig som har frågor kring kemi, kemi/molekylärbiologi, samt molekylärbiologi och sjukhusfysikerutbildningen:
Chatta med kemistudenten Isolde via Zoom

Podcast

Lyssna på ett poddavsnitt om utbildningen du är intresserad av! Nya avsnitt publiceras allteftersom och så snart de är inspelade hittar du dem på Soundcloud eller på utbildningssidan.

Läs textversioner av poddavsnitten