Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Samverkan med lärare

Lärarfortbildningsdagen

Lärarfortbildningsdagen arrangeras av Naturvetenskapliga fakulteten och Kommunförbundet Skåne. Dagen riktar sig framför allt till dig som undervisar i naturvetenskapliga ämnen på gymnasiet eller grundskolan (årskurs F–9), men dagen kan även vara relevant för dig som undervisar i samhällsvetenskapliga eller tekniska ämnen.

Fortbildningsdagens innehåll baseras på ämnesplanerna/kursplanerna (framförallt det centrala innehållet) i skolans styrdokument, den senaste forskningen inom ämnesområdena samt dina behov och önskemål. Aktiviteterna hålls av framstående forskare vid Lunds universitet. Under dagen får du med dig konkret material (exempelvis övningar, laborationer och fältexkursioner med mera) som du kan använda dig av i din egen undervisning.

År 2017 hålls ingen lärarfortbildningsdag, nästa tillfälle är hösten 2018.

Lärarföreningar

Prenumerera på e-postutskick

E-postutskicken riktar sig till dig som vill ha information om fortbildningsdagar för lärare och studie- och yrkesvägledare samt information om sådant som kan vara intressant för skolelever. Utskicken kommer inte regelbundet utan endast när vi har något relevant att förmedla till dig.

Registrera dig och få e-postutskick

Har du frågor om lärarfortbildning?

Kontakta Elisabeth Einarsson
046- 222 48 53
elisabeth [dot] einarsson [at] science [dot] lu [dot] se

 

Sidansvarig: