Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lärplattformen Canvas

Vad är Canvas?

Canvas är universitetets nya lärplattform som ersätter Live@Lund, LUVIT med flera. Canvas är en modern och användarvänlig plattform som ger studenter, doktorander, undervisande personal och administratörer möjlighet att bygga upp en attraktiv och tillgänglig digital lärandemiljö vid Lunds universitet. Canvas används idag av mer än 3.000 universitet och institutioner runt om i världen.

Införande

Canvas införs vid hela Lunds universitet under 2019–2020. På Canvas-projektets blogg kan du läsa mer om Canvas och följa projektet.

Canvas-projektets blogg

Kom igång med Canvas

Canvas-projektet erbjuder tips och stöd för hur du kan arbeta i Canvas.

Stöd och tips för digital undervisning – education.lu.se

Fakultetskoordinatorer

På naturvetenskapliga fakulteten leds och koordineras införandet av Canvas av en koordinatorgrupp. Kontakta gärna någon av koordinatorerna om du har frågor om Canvas.