Uppföljning av fakultetens kvalitetssäkring och kvalitetsutveckling

Fakultetsstyrelsen har det samlade ansvaret för kvalitetssäkrings- och utvecklingsarbetet av utbildningen inom sin verksamhet. Utbildningsnämnden, som driver och samordnar kvalitetsarbetet för utbildning på grundnivå och avancerad nivå, lämnar in årligen in en rapport till fakultetsstyrelsen.

Rapport 2019

Rapport 2019 – Kvalitetssäkring och kvalitetsutveckling inom utbildning på grundnivå och avancerad nivå (PDF, 506 kB, ny flik

Rapporten innehåller också en framåtblick på det kvalitetsarbete som planerats eller redan påbörjats under 2020.