Uppföljning av fakultetens kvalitetssäkring och kvalitetsutveckling

Fakultetsstyrelsen har det samlade ansvaret för kvalitetssäkrings- och utvecklingsarbetet av utbildningen inom sin verksamhet. Utbildningsnämnden, som driver och samordnar kvalitetsarbetet för utbildning på grundnivå och avancerad nivå, lämnar in årligen in en rapport till fakultetsstyrelsen.

Rapport 2021

Rapport 2021 – Kvalitetssäkring och kvalitetsutveckling inom utbildning på grundnivå och avancerad nivå (PDF, 335 kB, ny flik)

Rapport 2020

Rapport 2020 – Kvalitetssäkring och kvalitetsutveckling inom utbildning på grundnivå och avancerad nivå (PDF, 334 kB, ny flik)

Rapport 2019

Rapport 2019 – Kvalitetssäkring och kvalitetsutveckling inom utbildning på grundnivå och avancerad nivå (PDF, 506 kB, ny flik

Rapporten innehåller också en framåtblick på det kvalitetsarbete som planerats eller redan påbörjats under 2020.