Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Anmäl disputation

Anmälan av disputation görs av dig som är institutionsrepresentant senast åtta veckor före disputationsdatumet. Observera att dessa åtta veckor ska ligga inom det akademiska året och att doktoranden måste ha bokat ett datum för disputation för att anmälan ska kunna fyllas i. Kom ihåg att en PDF-blankett ska skrivas ut, undertecknas och skicka till kansli N (se punkt 4 i instruktionerna längre ner på den här sidan). Det räcker alltså inte med att bara registrera uppgifterna anmälningssystemet.

För att kunna anmäla en disputation behöver du:

  • Ha javascript installerat och aktiverat på datorn
  • Tillåta cookies i din webbläsare
  • Befinna dig inom Lunds universitets nätverk. Befinner du dig utanför behöver du logga in via VPN.

Instruktioner för att anmäla disputation

  1. Logga in i anmälningssystemet med din Lucat-identitet.
  2. Gör en ny anmälan genom att fylla i doktorandens personnummer och klicka på "Nästa". Har du en tidigare påbörjad anmälan så kommer det att finnas en länk till denna, som du kan klicka på för att fortsätta med din påbörjade anmälan.
  3. Fyll i alla fält i anmälan. Om du du inte kan fylla i alla uppgifter vid ett och samma tillfälle så går det bra att spara din anmälan och fylla i resten vid senare tillfälle. Varje gång du sparar din anmälan får du ett kvitto på vilka fält som är korrekt ifyllda och vilka som inte är det.
  4. När du har fyllt i samtliga uppgifter aktiveras en knapp högst upp på sidan. Klicka på denna för att få fram PDF-blanketten som ska skrivas ut, undertecknas av institutionsrepresentanten och skickas till Linnéa Hellman, Kansli N, hämtställe 39.

Vill du göra ändringar i efterhand kontaktar du Linnéa Hellman vid kansli N.

Kontaktuppgifter till Linnéa Hellman – medarbetarwebben.lu.se

Sidansvarig:

Kontakt

Frågor som rör Lucat
LDC servicedesk
Kontaktuppgifter till LDC servicedesk – ldc.lu.se

Frågor som rör handläggningen av disputationen
Linnéa Hellman, administrativ samordnare
Kontaktuppgifter till Linnéa Hellman – medarbetarwebben.lu.se

Naturvetenskapliga fakulteten, Lunds universitet
Besöksadress: Sölvegatan 27, 223 63 Lund
Hämtställe: 39

Om webbplatsen