NMT-dagarna vid Lunds universitet

Man som blickar ut över landskap
Övrigt
NMT-dagarna vid Lunds universitet bjuder på populärvetenskapliga föreläsningar inom naturvetenskap, medicin och teknik. Föreläsningarna riktar sig till gymnasieelever och lärare. I år hålls NMT-dagarna 18–22 mars. Välkommen med din anmälan!

Sedan 1998 har Lunds universitet öppnat sina dörrar under en vecka i mars för att bjuda gymnasielever och lärare på populärvetenskapliga föreläsningar och demonstrationer. NMT-dagarna lockar varje år totalt cirka 6 000 besökare och platserna går åt fort. Syftet med dagarna är att ge en bild av aktuell forskning inom naturvetenskap, medicin och teknik, och att visa hur intressanta och spännande ämnena är. Föreläsningarna kan handla om alltifrån mörk materia, stamceller och kärlekens kemi till hur WIFI egentligen fungerar. Årets utbud presenteras i programmet för NMT-dagarna 2019 som skickats till expeditionen på din skola, samt finns på webbplatsen www.nmt.lu.se.

Anmälan till NMT-dagarna 2019

Anmälan görs i vårt bokningssystem på www.nmt.lu.se som du når både via dator och mobil. Du kan boka platser från 4 februari kl. 12.00 till 4 mars kl. 17.00. Evenemanget är kostnadsfritt.

Tid:
2019-03-18 09:30 till 2019-03-22 15:00