Naturvetarstråket – Vetenskapsfestivalen för hela familjen!

Kemishow
Övrigt
Under Kulturnatten förvandlas Sölvegatan, Vattenhallen Science Center och Botaniska trädgården till Naturvetarstråket.

Du kan bland annat se Biologishowen, Kemishowen och Fysik- & lasershowen, delta i mängder av lekfulla experiment, gå på planetarievisning och filmvisning, sikta fram fossil i sanden, titta på hösthimlen i teleskop, lyssna på populärvetenskapliga föreläsningar och mycket mer. Kända vetenskapsgenier som Albert Einstein, Marie Curie, Carl von Linné, Tycho Brahe och Charles Darwin signerar autografer och svarar på frågor om allt mellan himmel och jord.

Varmt välkomna!

Läs programmet (PDF, 503 kB, nytt fönster)

Arrangör: Naturvetenskapliga fakulteten

Tid: