Kemist som fått ERC-anslag håller föredrag

Ingemar André
Föredrag
Ingemar André, forskare vid kemiska institutionen får nu det åtråvärda anslaget ERC Consolidator Grant. Ett huvudspår i hans forskningsprojekt handlar om att på molekylnivå designa täta kapslar. Dessa kapslar ska kunna användas till att transportera läkemedel in i människokroppens celler.

Ingemar André håller ett föredrag den 11 december med anledning av anslaget. Titeln på föredraget är “Solving three-dimensional protein puzzles at the nanoscale”. Föredraget hålls på engelska. Efter föredraget serveras kaffe och mackor. Varmt välkommen!

Läs mer om forskningen och anslaget

Tid:
2017-12-11 12:15 till 12:45