Inspirationsdagarna

Mässa
Välkommen till oss på Naturvetenskapliga fakulteten! Under Inspirationsdagarna får du möjlighet att lära dig mer om våra utbildningar, naturvetares arbetsmarknad samt få chansen att se våra studiemiljöer.

Varje år bjuder Lunds universitet in elever från gymnasieskolor och folkhögskolor i Skåne, Halland, Blekinge och Småland till Lunds universitets Inspirationsdagar. Du som besökare kan under dessa dagar gå på informationspass och få värdefull information om just den eller de utbildningar du är intresserad av. Du kommer även ha möjlighet att njuta av vår universitetsstad och ställa frågor till Lundastudenter.

Programmet ser likadant ut för båda dagarna, då tanken är att du väljer en av dagarna för ditt besök. Då Inspirationsdagarna genomsyrar hela universitetet kan du som besökare själv välja vilka fakulteter du vill veta mer om, och vilka pass du ska gå på. Du kan även räkna med att få se insidan på flera av våra byggnader och undervisningslokaler.

Programmet kommer upp till höst och du hittar det här: https://www.lu.se/studera/valja-studier/traffa-oss/inspirationsdagar-2019

Tid:
2019-09-05 09:00 till 2019-09-06 15:00