Träffa oss på öppet hus och mässor

Funderar du på att läsa en naturvetenskaplig utbildning vid Lunds universitet? Under årets gång finns det flera olika möjligheter att träffa våra studenter och studievägledare på öppet hus och mässor.

Mässor

Under året besöker representanter från Lunds universitet flera olika utbildningsmässor, från Luleå i norr till Ystad i söder. På mässorna kan du träffa både studenter och studievägledare och få svar på dina frågor om hur det är att studera naturvetenskap vid Lunds universitet.

Årets mässor

Inspirationsdagarna

Varje höst arrangerar Lunds universitet inspirationsdagar för dig som är intresserad av universitetsstudier i Lund. Passa på att besöka naturvetenskapliga fakulteten på norra universitetsområdet och hör våra studenter berätta om hur det är att läsa naturvetenskap. Du får även information om våra olika utbildningar, vad du kan arbeta med efter studierna, behörighet, anmälan, antagning med mera. Våra studievägledare finns på plats och besvarar alla frågor som du kan tänkas ha. Du finner årets program här till höger.

Lunds universitets inspirationsdagar

Öppet hus vid Lunds universitet

En lördag varje vår har Lunds universitet öppet hus. Då kan du bland annat:

• Träffa studenter och studievägledare
  • Besöka en studentkorridor och se hur studenterna bor
  • Besöka en studentnation
  • Få en guidad rundtur i Lund och mycket mer.

Öppet hus vid Lunds universitet

Sidansvarig: