Samverkan med studie- och yrkesvägledare

Informationsdag för studie- och yrkesvägledare

Vartannat år arrangerar naturvetenskapliga fakulteten en informationsdag för dig som är studie-och yrkesvägledare. Nästa tillfälle är den 15 februari 2017.
Anmälan via webbformuläret görs senast den 1 februari.

Se årets program (pdf)

Broschyrer om naturvetares kompetens

Vad lär man sig under en naturvetenskaplig utbildning vid Lunds universitet? Och vilka konkreta kunskaper har de färdigutbildadade studenterna? I en serie broschyrer, så kallade kompetensprofiler, kan du läsa om den specifika kompetens som studenterna får inom de naturvetenskapliga utbildningarna vid Lunds universitet.

Läs kompetensprofilerna

Prenumerera på e-postutskick

E-postutskicken riktar sig till dig som vill ha information om fortbildningsdagar för lärare och studie- och yrkesvägledare samt information om sådant som kan vara intressant för skolelever. Utskicken kommer inte regelbundet utan endast när vi har något relevant att förmedla till dig.

Registrera dig och få e-postutskick

Har du frågor?

Har du frågor om fakultetens samverkan med studie- och yrkesvägledare så är du välkommen att kontakta Linda Hansson, 046-222 48 41, linda.hansson [at] science.lu.se.

Har du frågor om utbildningarna så är du välkommen att kontakta fakultetens studievägledare.

Sidansvarig: