Samverkan med aktörer på arbetsmarknaden

Arbetsmarknadsdagar

Naturvetenskapliga fakulteten samverkar gärna med dig som är arbetsgivare. För närvarande är det framförallt Lunds Naturvetarkår (LUNA) som anordnar aktiviteter där du som är arbetsgivare kan träffa studenter. Ett exempel är arbetsmarknadsdagen ATLAS.

Broschyrer om naturvetares kompetens

Vad lär man sig på en naturvetenskaplig utbildning vid Lunds universitet? Vilka konkreta kunskaper har man som färdigutbildad student? I en serie broschyrer, så kallade kompetensprofiler, kan du läsa om den specifika kompetens som man får inom naturvetenskapliga utbildningar vid Lunds universitet.

Läs kompetensprofilerna

Alumnverksamhet

Lunds universitet sätter stort värde på samverkan mellan utbildning och arbetsliv, bland annat genom kontakter med yrkesverksamma personer som tidigare har varit studenter – så kallade alumner.

Läs alumnporträtten

Har du frågor?

Har du frågor så är du välkommen att kontakta Malin Olbe, 046-222 41 23 eller 070-524 00 47, Malin.Olbe [at] science.lu.se.

Sidansvarig:

Malin Olbe