Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Kommunikationsverktyg

För dig som ska producera informationsmaterial

Tydlig grafisk identitet ger trovärdighet

Vår identitet påverkas av hur vi kommunicerar med vår omgivning. Vår grafiska profil och logotyp är viktiga verktyg som ger oss en enhetlig profil, vilket är en förutsättning för att vi ska kunna stå fortsatt starka i den hårda konkurrensen om forskningsmedel, skickliga medarbetare och studenter, samt kunna klättra på nationella och internationella rankinglistor. Alla medarbetare bidrar till hur Lunds universitetet uppfattas. Det är vårt gemensamma ansvar att följa reglerna i den grafiska profilen.

Läs mer om grafisk profil på LU:s medarbetarwebb

Fotograferar du i din tjänst?

Tillsammans med logotyp, färger, typografi och grafiska element är det fotografiska bildmanéret en av de centrala byggstenarna i Lunds universitets grafiska profil.

LU:s bildmanér

Få hjälp med din avhandling

Media-Tryck hjälper dig med sättning, omslagslayout och scanning av dokumentdatablad, allt enligt Lunds universitets grafiska profil.

Ta hjälp av Media-Tryck

Anlita en upphandlad leverantör

Som statlig myndighet måste vi använda oss av upphandlade leverantörer. Genom att ha ett fåtal avtal kan vi få bättre kontroll på både kvalitet och pris.

Läs mer på Medarbetarwebben

Sidansvarig: